Full Stack Developer

Аплицирај

26-неделна интензивна настава и пракса

Од запознавање со Linux, па сѐ до креирање на комплексен Content Management System, овој курс ви овозможува да ја започнете вашата професионална програмерска кариера.

Live stream од секој час

Секој час ќе биде презентиран преку live stream, со што добивате можност непречено да ја следите наставата од било каде.

Мала група на ученици

Курсот за Full Stack developer е составен од 8 ученици, со цел секој од нив да добие максимална посветеност.

Oтворен простор за работа и учење

На учениците им е овозможено во текот на целата недела да ја посетат канцеларијата за индивидуална работа и учење.

Обезбедени алатки

Обезбедени се Linux виртуелни сервери, регистрирани домени, алатки за развој на програми, лиценци за софтвер итн.

Термин за развој, тимска работа и пракса

Часовите се одржуваат секој понеделник, среда и петок со почеток од 19 часот. Освен тоа, секоја недела, просториите се користат за практична работа и развој, тимска и индивидуална работа, решавање на програмерски проблеми и задачи.

Цената на курсот изнесува 1.500 евра

со можност за плаќање на рати по договор.